Over Familline

Doorgeven van de traditie
Het kunstwerk met de urn geeft u door aan uw kinderen, waarschijnlijker nog, aan een van uw kleinkinderen omdat uw kinderen de traditie voor henzelf voort zullen willen zetten voordat u overleden bent. Ook uw kinderen kunnen een kunstwerk aanschaffen, een gedeelte van de as en de gegevens overnemen naar hun eigen familie-urn, een tradite zet zich voort. Kunt u zich voorstellen dat u een dergelijk familie-kunstwerk uit 1820 door vererving in uw bezit zou hebben verkregen en de traditie voort zou mogen zetten?

Maar wat te doen indien het kunstwerk met de as en de graveringen in het ongerede raken door bijvoorbeeld diefstal of brand.

As

Een extractie van de as van de urn kunt u door Familline laten beheren. Uit deze voorraad kan geput worden bij het heractiveren van de familieurn.

Informatie
Alle mutaties, bij toevoegingen aan de urn of andere aanpassingen, worden door u of na overleg door ons, toegevoegd op uw persoonlijke deel van de beschermde site van Familline. Daarnaast kunt u uw persoonlijke informatie benaderen en prive extern opslaan. Ook de informatie in en op het kunstwerk kunnen dus altijd hersteld worden.  

Zekerheid
Waaruit bestaat voor u de zekerheid dat het kunstwerk en de opslag de stormen des tijds zal kunnen doorstaan. Familline is er alles aan gelegen de grootst mogelijke zekerheden hierin te bieden. Dat betekent dat er alleen met de meest duurzame materialen zoals brons, staal en koper gewerkt wordt en dat de wijze van zekerheidsstelling van de reserve-as en de informatie in overleg met u, en met de grootste vertrouwelijkheid, zal worden geregeld.

Kosten
Niet alleen de kosten van een begrafenis zijn hoog, ook de bijkomende kosten zoals een grafsteen en de daarna terugkerende kosten voor het beheer lopen door.
Niemand kan zeggen hoe de maatschappij zich verder zal ontwikkelen met alle daarbij behorende onzekerheden.
De investering in uw kunstobject is eenmalig en biedt u een optimale zekerheid. 


  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31653329583